Համով Հայաստան․ «Հույլա» կոկտեյլ՝ հրաբխի վրա աճեցված սուրճից

216
(Թարմացված է 12:02 20.01.2019)
Օգտագործելով ընդամենը երեք բաղադրիչ՝ կարելի է պատրաստել բուրավետ կոկտեյլ և զարմացնել ընկերներին ու հարազատներին։

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում պատմում են անսովոր կոկտեյլի բաղադրատոմսի մասին, որը կոչվում է «Հույլա»։

Այն պատրաստելու համար օգտագործում են կոլումբիական «Հույլա» սուրճ, «Էսկոբար» դառը շոկոլադ, կաթ և ջուր։ Պարզվում է, որ «Հույլա» սուրճը միակ տեսակն է, որն աճում է համանուն հրաբխի վրա։ Հարբուխն ունի 5265 մետր բարձրություն, իսկ սուրճի պլանտացիաները գտնվում են ծովի մակարդակից 1,5 հազար մետր բարձրության վրա։

Դիտեք տեսանյութը, որը բացահայտում է, թե ինչպես կապուչինոյի համար փրփուր հարել տնային պայմաններում։

216
թեգերը:
Հայաստան
թեմա:
Հայկական խոհանոցի բաղադրատոմսեր (64)
Ըստ թեմայի
Համով Հայաստան. թխվածքի բացառիկ բաղադրատոմս, որից ոչ ոք չի գիրանում
«Հայաստանը կինո է»․ ինչի մասին է Անդրեյ Բիտովը նախազգուշացրել Երևան եկողներին
Համով Հայաստան. սիրում են թե՛ զբոսաշրջիկները, թե՛ տեղացիները. ամենաթրենդային ուտեստը

sys_stories