Համով Հայաստան․ այդ պայթյունավտանգ կոկտեյլն ինչո՞ւ կդառնա Խոզի տարվա խորհրդանիշը

128
«Լա գրանադա վելեզը» զարմանալի կոկտեյլ է, որը դուր կգա գինու, սուրճի և քաղցրի սիրահարներին։ Դիտեք Sputnik Արմենիայի տեսանյութը, թե ինչպես պատրաստել այն։

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում «Լա գրանադա վելեզ» բաղադրատոմսի հետևից գնացել էին մայրաքաղաքի հաստատություններից մեկը։

Զարմանալի կոկտեյլը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է հինգ րոպե և հետևյալ բաղադրիչները՝ սուրճ վելեզ, սուրճի գինի վելեզ, նռան օշարակ, փրփուր՝ նռան հատիկներով։

Միաժամանակ բաղադրատոմսի հեղինակները փրփուրի մեջ ավելացրել են նռան հյութ և ստացել հաճելի վարդագույն երանգ, որը խոզի մռութ է հիշեցնում» Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։

 

128
Ըստ թեմայի
Համով Հայաստան. Ինչպես պատրաստել ուտեստ առանց տապակելու, եփելու և շոգեխաշելու
Ազգային խոհանոցի հանրահռչակում․ Sputnik Արմենիայի նախագիծն արժանացել է շնորհակալագրի
Համով Հայաստան․ ինչո՞ւ «Օջախուրի» կարելի է պատրաստել միայն խոզի մսով
Պետք չէ նրանց ուտել. մեկ օր Երևանի կենդանաբանական այգու կյանքից

sys_stories