00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:25
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
31 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
36 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
13:07
0 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
17:08
0 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
17:12
2 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
10:10
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
6 ր
Արմենուհի Տիգրանյան
«Ցեղասպանություն է նաև ինքնության վերստեղծման խոչընդոտումը»․ մշակութաբան Արմենուհի Տիգրանյան
23:44
15 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան. անմիջապես Իսրայելից, կամ ինչ «վաու» փորձարկումների են պատրաստ հայերը

Բաժանորդագրվել
Հայաստանում եվրոպական, ազգային, ասիական և այլ խոհանոցներից բացի նաև հրեական խոհանոցի բաղադրատոմսեր կան։

Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» նախագծի շրջանակներում գտել են մայրաքաղաքի միակ հաստատությունը, որտեղ մենյուն բաղկացած է բացառապես հրեական խոհանոցի ուտեստներից։ Այս թողարկման ընթացքում կպատրաստենք հրեական «Էսիկ Ֆլեյշ» ուտեստը։

Հյուր շեֆ խոհարարին. ինչպես պատրաստել «Ֆիլե մինյոն գրեմոլատա» - Sputnik Արմենիա
Համով Հայաստան. ֆրանսիական «Ֆիլե մինյոնի» հայկական գաղտնիքը

Բաղադրիչներն են` կաշերային տավարի միս, որը ռեստորանը ներմուծում է Իսրայելից, հայկական թթու լավաշ, ընկույզ, մեղր, ալյուր, կծու շոկոլադ։ Վրան ավելացնում են տաբասկ, գինուց պատրաստված քացախ, աղ և պղպեղ։

«Ավանդական հրեական բաղադրատոմս է, որին հայկական շեշտադրություն ենք հաղորդել։ Եթե մեզ հրեա է այցելում, ապա նա հրեական ռեստորանում Հայաստանի մի փոքր մաս պետք է համտեսի», –Sputnik Արմենիայի թղթակցի հետ զրույցում ասաց ռեստորանի շեֆ–խոհարար Ռոբերտ Հարությունյանը։

Նա նաև նշեց, որ ուտեստը հավանել են Հայաստանի բնակիչները, որոնք սիրում են և պատրաստ են էքսպերիմենտների, հատկապես, խոհարարական։

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։

Լրահոս
0