00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Վարդան Ոսկանյան
Արցախից խաղաղապահների դուրս գալը հազիվ թե կապակցված լինի օկուպացված տարածքներից Իրանի վրա հարձակման մասին լուրերի հետ։
09:23
7 ր
Ուղիղ եթեր
Մամուլի տեսություն
09:38
17 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:47
5 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Համով Հայաստան. յուրահատուկ հայկական ճաշատեսակը՝ «Խորվուն», կարելի է ուտել նույնիսկ շոգին

Բաժանորդագրվել
«Խորվու» ավանդական հայկական ճաշատեսակը սիրում են ոչ միայն հայերը, այլ նաև արտասահմանցիները։

Զբոսաշրջիկները հատուկ գալիս են մեր երկիր, որպեսզի համտեսեն գառան նուրբ միսը՝ պատրաստված թոնիրում։ Այդ մասին Sputnik Արմենիայի թղթակցին պատմեց մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկի շեֆ խոհարար Գևորգ Իսպիրյանը։

Sputnik Արմենիայի թղթակցիները «Համով Հայաստան» խոհարարական խորագրի շրջանակում ցույց կտան և կպատմեն, թե ինչպես պատրաստել «Խորվու» հայկական ճաշատեսակը։

«Գառան միսը համարվում է ամենամաքուրներից մեկը, քանի որ կենդանին սնվում է բացառապես խոտով։ Գառան միսն ավելի հեշտ է մարսվում, ուստի շոգը չի խանգարի վայելել այն», — ասաց Իսպիրյանը։

«Խորվուի» համար նա օգտագործում է չորս բաղադրիչ՝ միս, աղ, պղպեղ, մածուն։ Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։

Լրահոս
0