00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:27
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:42
18 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
45 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:07
7 ր
Բողոքի ակցիաներ
Երևանը միացել է հայրենիքի սահմանների պաշտպանության ակցիաներին
18:19
3 ր
Մարի Զախարովա
Պուտինը ԼՂ կարգավիճակը չկարգավորված էր համարում, Երևանն այն ճանաչեց Ադրբեջանի կազմում. Մարիա Զախարովա
18:24
3 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
3 ր
Ուղիղ եթեր
09:38
22 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:05
24 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

«Համով Հայաստան»․ զբոսաշրջիկները խենթանում են հայկական կարմրախայտի համար

Բաժանորդագրվել
Sputnik Արմենիայի թղթակիցները «Համով Հայաստան» նախագծի հերթական թողարկման մեջ ներկայացնում են՝ ինչպես պատրաստել գետի կարմրախայտ։

Մայրաքաղաքի ռեստորաններից մեկի շեֆ-խոհարարը մի փոքր ձևափոխել է ավանդական հայկական բաղադրատոմս ու առաջարկում է այցելուներին գետի ձուկը թարխունով ու լոլիկով պատրաստել։ Ուտեստին ավելի լավ համ ն տալիս սխտորը, աղը կլոր ու կծու պղպեղները։

«Այս ձուկն օգտակար է, քանի ու այն ապրում է գետի զուլալ ջրերում ու արհեստական կեր չի ուտում»,  — Sputnik Արմենիայի թղթակցի հետ զրույցում նշեց շեֆ-խոհարարը։

Նա ընդգծեց, որ զբոսաշրջիկներն ու սփյուռքահայերը պարտադիր ուզում են հենց հայկական ձուկ փորձել։ Շատերը պատվիրում են հենց այս ձևով պատրաստված տարբերակը։

Պատրաստման համար 30 րոպե է անհրաժեշտ։

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում։ Բարի ախորժակ։

Լրահոս
0