00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:25
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
31 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
36 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
13:07
0 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
7 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
17:08
0 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
17:12
2 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:10
5 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

«Համով Հայաստան». մուսալեռցի հայերի փլավը. փրկված բաղադրատոմս

Բաժանորդագրվել
«Համով Հայաստան» խոհարարական հաղորդաշարի այս թողարկման մեջ Sputnik Արմենիայի թղթակիցները պատրաստել են «Մուսալեռի փլավ» (քաշովի)։

Փլավի այս տեսակը մեծ տարածում ուներ մուսալեռցիների շրջանում։ Այս բաղադրատոմսն Արևմտյան Հայաստանից իրենց հետ բերել և այստեղ տարածել են Օսմանյան կայսրությունում Ցեղասպանությունից փրկված հայերը։

Պասի ժամանակահատվածում փլավը պատրաստվում է  առանց մսի։ Դրա պատրաստման համար անհրաժեշտ է բլղուր, նուշ, սոխ, չորահաց, ձեթ, ջուր, աղ և պղպեղ։

Մանրամասները` տեսանյութում։

Լրահոս
0