00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Նախիջևանցի հայը զարմացրել է ռուս ճանապարհորդ լրագրողին

© Sputnik / Asatur YesayantsФестиваль шашлыка в Ахтале
Фестиваль шашлыка в Ахтале - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Ռուս լրագրող Նաստյա Պավլենկովան շրջել է գրեթե ամբողջ Ռուսաստանով, բայց Դոնի Ռոստովում նրան, որքան էլ տարօրինակ հնչի, զարմացրել են հայերը։

ԵՐԵՎԱՆ, 16 հունվարի — Sputnik. Դոնի Ռոստովում ապրող նախիջևանցի հայն իր սրտաբացությամբ զարմացրել է «Ուտելիք» խորագրի խմբագիր Նաստյա Պավլենկովային, գրում է «Սոբակա.ռու» կայքը։

Հեղինակի խոսքով` Ռոստովի ռուս ժողովուրդը զարմացնում է կոլորիտով, շուկաներով, ռեստորաններով և հակասություններով։ Նաստյան իր գործընկերի հետ որոշել է մտնել նկուղային խանութ` լցնովի գարեջուր գնելու։ Այդ ժամանակ այնտեղ նախիջևանցի հայը նշել է իր հոբելյանը։

«Թեև Դոնի Ռոստովում քեզ չի լքում համընդհանուր սիրալիրության զգացումը, այնուհանդերձ այստեղ հեշտությամբ կարելի է տուրուդմփոցի մեջ ընկնել։ Գործընկերս` Իվան Գլուշկովը, միանգամից նախազգուշացրեց, որ յուրաքանչյուր կենտ այցելության ժամանակ նրան այստեղ ապտակել են, իսկ դա հենց հինգերորդ այցն էր», — գրում է Պավլենկովան։

Հաստատությունում այնպիսի աղմուկ է եղել, որ Նաստյան ու նրա գործընկերը մտածել են, որ հիմա հերթական ծեծկռտուքը կլինի։ Բայց ծեծի փոխարեն նրանց խորոված ու թթի օղի են հյուրասիրել։

Ռոստովի հյուրերը խորովածը կերել են հենց կաթսայից և հայ հոբելյարի հետ սկսել են բանավիճել կյանքի, տիեզերքի գլխավոր հարցերի մասին։

Լրահոս
0