00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
9 ր
Ուղիղ եթեր
09:33
27 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
10 ր
Ուղիղ եթեր
10:10
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
11 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
6 ր
17:51
7 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
7 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:07
7 ր
Աբովյան time
On air
18:14
41 ր
18:56
3 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:25
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
31 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
36 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Տեր Բագրատ արքեպիսկոպոս Գալստանյան
13:07
0 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1
Петербургский международный экономический форум. День первый - Sputnik Արմենիա
ՌԱԴԻՈ

Պիպոյան. «Մինիմալ մակարդակի խնդիրներ միշտ կան հայաստանյան ձկնամթերքում»

© Sputnik / Asatur YesayantsБабкен Пипоян
Бабкен Пипоян - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
«Իրազեկ և պաշտպանված սպառող» հասարակական կազմակերպության նախագահ Բաբկեն Պիպոյանը Sputnik Արմենիայի հետ զրույցում անդրադարձել է հայաստանյան ձկնամթերքում պարբերաբար հայտնաբերվող վտանգավոր նյութերի խնդրին։
Բաբկեն Պիպոյան

Պիպոյանի խոսքով` հայաստանյան ձկնարտադրության ոլորտում որոշակի խնդիրներ գրեթե մշտապես կան։

«Եթե նույնիսկ մանրէաբանական աղտոտվածության հարցով խնդիրներ չլինեն, մալախիտյան կանաչի մնացորդների խնդիրներ ցանկության դեպքում միշտ կարելի է գտնել»,– ասաց նա։

Մալախիտյան կանաչն ավանդաբար կիրառվում է մանրաձկան պահպանման համար, որի մնացորդը, մասնագետի խոսքով, որոշակի քանակով մնում է նաև հասուն ձկան օրգանիզմում։

Այդուհանդերձ, այս մնացորդները հայաստանցի սպառողի առողջության համար մեծ վտանգ չեն ներկայացնում` հաշվի առնելով այն հանգամանքը, որ հայերը ձկան շատ քիչ քանակ են սպառում։

Լրահոս
0