00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1
Петербургский международный экономический форум. День первый - Sputnik Արմենիա
ՌԱԴԻՈ

Սննդային թունավորումից խուսափելու հնարքներ. համաճարակաբանի խորհուրդները

© Sputnik / Asatur YesayantsЛиана Торосян
Лиана Торосян - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Հիվանդությունների վերահսկման և կանխարգելման ազգային կենտրոնի հատուկ վտանգավոր և օդակաթիլային վարակների բաժնի պետ Լիանա Թորոսյանը Sputnik Արմենիայի հետ զրույցում ներկայացնում է սննդային թունավորումներից խուսափելու կանխարգելիչ միջոցառումները։
Լիանա Թորոսյան

«Սեզոնը նպաստավոր է սննդային թունավորումների համար։ Պետք չէ սնվել արագ սննդի կետերում, պետք է զերծ մնալ կրեմային հրուշակեղեն օգտագործելուց։ Շատ կարևոր է ճիշտ կազմակերպել սառնարանային «հարևանությունը». կիսաեփ սնունդը եփվածի, պանիրը ձևի կողքը չպահել և այլն»,–ասում է Լիանա Թորոսյանը։

Համաճարակաբանը շատ կարևորեց նաև ամռան սեզոնին սնունդը փոքր չափաբաժիններով պատրաստելը, որպեսզի այն երկար չպահվի։

Լրահոս
0