00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:37
23 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
32 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
9 ր
Աբովյան time
On air
18:27
33 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:30
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:35
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
54 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Տեսակամուրջ. Համի հարցում չեն վիճում. հայկական և վրացական խոհանոցների յուրահատկությունները

© Sputnik / Asatur YesayantsСедрак Мамулян на пресс-конференции "В чем секрет любимого блюда Никола Пашиняна"
Седрак Мамулян на пресс-конференции В чем секрет любимого блюда Никола Пашиняна - Sputnik Արմենիա
Բաժանորդագրվել
Մարտի 14-ին, ժամը 11.00-ին Sputnik Արմենիա մամուլի կենտրոնում կկայանա տեսակամուրջ` նվիրված հայ խոհարարների՝ Թբիլիսի կատարած այցին ու հայ և վրացի խոհարարների առաջիկա «մենամարտին»:

Տեսակապի ընթացքում կխոսվի նաև հայ և վրացի խոհարարների փորձի փոխանակման պայմանավորվածությունների մասին:

Մամուլի ասուլիսին կմասնակցեն`

Թբիլիսիում.

«Իկառուս» քոլեջի տնօրեն Ռուսուդան Չարթոլանին,

Վրաստանի խոհարարների ֆեդերացիայի փոխնախագահ Մանուել Ֆաունդեզ Բարանդան։

Երևանում.

Տուրիզմի հայկական ֆեդերացիայի նախագահ Մեխակ Ապրեսյանը,

Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացման և պահպանման հասարակական կազմակերպության նախագահ Սեդրակ Մամուլյանը:

Հեռ.` +374(98)180-626, +374(91)42-12-35։

Հասցե` Երևան, Ամիրյան 4/7, «Իմպերիում պլազա» բիզնես կենտրոն, 4-րդ հարկ։

Մամուլի կենտրոնի ծանուցումները ստանալու համար կարելի է բաժանորդագրվել՝ հայտ ուղարկելով v.aloyan@sputniknews.com էլ. հասցեով:

Լրահոս
0