00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
09:36
24 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:08
50 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
7 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
8 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:08
8 ր
Աբովյան time
On air
18:16
43 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
8 ր
Ուղիղ եթեր
09:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
09:22
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:40
20 ր
Ուղիղ եթեր
10:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
10:06
35 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
5 ր
Ֆիննախ և վարչապետ
Շրջանառության հարկը կրկնակի կավելանա․ Վահե Հովհաննիսյան
13:10
7 ր
Ժաննա Անդրեասյան
Ավելի քան 150 մանկավարժ ցանկացել են բարձրագույն կրթություն ստանալ, 500-ը՝ վերապատրաստվել․ Ժաննա Անդրեասյան
13:17
1 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
5 ր
Մարիաննա Փայտյան
Անգամ Կիրանցի մատույցներ չենք կարողացել հասնել, Բերքաբերի խաչմերուկից ոտքով ենք եկել․ Մարիաննա Փայտյան
17:06
3 ր
Գառնիկ Դանիելյան
Մարդիկ կադաստրի վկայականները ձեռքներին կառավարությունից լացելով դուրս եկան․ Գառնիկ Դանիելյան
17:09
5 ր
Բագրատ Սրբազան
Տեռոր սեփական ժողովրդի նկատմամբ․Բագրատ Սրբազան
17:15
0 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
On air
18:06
8 ր
Ավետիք Չալաբյան
Եկել են զգուշացնելու ոստիկաններին, որ չդառնան հանցակից ու հանցագործ․ Ավետիք Չալաբյան
18:21
7 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

«Համով Հայաստան». Կանանց խելքը գնում է այդ հայկական ըմպելիքի համար

Բաժանորդագրվել
«Համով Հայաստան» խոհարարական նախագծի թղթակիցն այս թողարակման մեջ պատմում է երկու տեսակի կոկտեյլների մասին՝ տաք «Գլինթվեյնի» և սառը Pink Cadilac-ի:

Pink Cadilac-ը բարմեն Ցոլակ Գալստյանի հեղինակային բաղադրատոմսով է պատրաստվում: Ինչպես նշում է Ցոլակը՝ կոկտեյլը նախընտրում են խմել կանայք:

«Ես այն հորինել եմ մի աղջկա համար: Ջանք եմ գործադրել, որպեսզի կոկտեյլը դուր գա նրան, և վերջնարդյունքում հասա իմ նպատակին»,- Sputnik Արմենիայի թղթակցի հետ զրույցում պատմում է Ցոլակը: Կոկտեյլը Pink Cadilac է կոչվել վարդագույն գույնի համար: Ջինով, ռոմով, կիտրոնի հյութով և այլ բաղադրիչներով պատրաստված կոկտեյլին վերջնական անկրկնելի համ է հաղորդում չորացրած կարմիր նարինջը:

Հանրահայտ տաք «Գլինթվեյնի» բաղադրատոմսում Ցոլակը որոշակի փոփոխություններ է կատարել: Օրինակ՝ կոկտեյլին թեթև քաղցրություն տալու համար նա միշտ կարմիր չոր գինի է օգտագործում:

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում:

Լրահոս
0