00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ուղիղ եթեր
09:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
09:29
4 ր
Ուղիղ եթեր
09:34
27 ր
Ուղիղ եթեր
10:01
5 ր
Ուղիղ եթեր
10:05
55 ր
Ուղիղ եթեր
11:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
13:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
14:00
5 ր
Ուղիղ եթեր
17:00
6 ր
Ուղիղ եթեր
18:00
5 ր
5 րոպե Դուլյանի հետ
18:05
7 ր
Աբովյան time
On air
18:17
40 ր
Ուղիղ եթեր
19:00
4 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
09:21
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
10:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Ուրիշ նորություններ
10:47
5 ր
Ուղիղ եթեր
Մամուլի տեսություն
10:48
17 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
11:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
13:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
14:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
17:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
18:00
46 ր
Ուղիղ եթեր
Լուրեր
19:00
46 ր
ԵրեկԱյսօր
Եթեր
ք. Երևան106.0
ք. Երևան106.0
ք. Գյումրի90.1

Զարդարում ենք տոնական ճաշատեսակները. քարվինգի վարպետության դաս

Բաժանորդագրվել

Տոնական ճաշատեսակները բացառիկ և յուրահատուկ դարձնելու գործում կօգնի քարվինգը` միրգը և բանջարեղենը ձևավոր կտրատելու արվեստը։ Պարզ հնարքների օգնությամբ կարելի է ձևափոխել նույնիսկ սովորական մթերքը` դրանք դարձնելով ախորժելի և գրավիչ։ Օրինակ` վարունգից մոմակալ, գազարից ծաղիկ և նույնիսկ խնձորից ծովախեցի` մարգարիտով։
 
Մրգի և բանջարեղենի գեղարվեստական ձևավորումը համեղ և օգտակար զբաղմունք է, որը դուր է գալիս երեխաներին և մեծահասակներին։ Իսկ կտրատած մթերքը կարելի է օգտագործել այլ ճաշատեսակներ պատրաստելու, օրինակ` ապուրների և աղցանների համար։ Տոնական սեղանը զարդարելու վարպետության դասը դիտեք տեսանյութում։

Լրահոս
0